Zondag 18 december: Beleef de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Erik de Beweerde

stadswandeling-gouda-storytrail-4

PERSBERICHT

Zondag 18 december:
Beleef de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Erik de Beweerde

Op zondag 18 december komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gouda voor de laatste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Erik de Beweerde neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sterke stadsverhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt verteller Erik de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Je komt terecht in een stad vol bedrijvigheid. Schippers varen af en aan met turf, kaas en bier. Op straat krioelt het van de kooplieden, zakkendragers en viswijven. Zij hebben heel wat meegemaakt en ze hebben veel verhalen te vertellen.

Die eeuwenoude verhalen ga je tijdens deze stadswandeling in geuren en kleuren beleven. Verteller Erik neemt je mee in een fantastisch historisch avontuur. Samen duik je in de geschiedenis van Gouda – een feest voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 18 december 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter