Zondag 2 april: StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem vol historische stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Johannes 108 of 126 BLOG

PERSBERICHT

Zondag 2 april:
StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem vol historische stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de binnenstad, vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Sluwe boeven, dappere ridders, heerlijke Kabeljauwen en koppige Hoeken: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Johannes vertelt het verhaal van Gorinchem met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 2 april 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter