Elke derde zondag van de maand: StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen met verhalenvertelster Henrieke

StoryTrail Stadswandeling Zutphen Verhalenverteller Henrieke met torens

PERSBERICHT

Elke derde zondag van de maand:
StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen met verhalenvertelster Henrieke

Van januari t/m maart kun je op elke derde zondag van de maand genieten van de StoryTrail Theaterwandeling Zutphen. Verhalenvertelster Henrieke neemt je mee op een tocht vol prachtige historische stadsverhalen.

Henrieke neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Wandelend door de eeuwenoude straten ga je op avontuur met de grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Je ontmoet schavuiten en grappenmakers, maar ook vrome kanunniken. En je komt ook oog in oog te staan met Vikingen en Spanjaarden, die het mooie Zutphen maar wat graag willen veroveren.

Of hen dat is gelukt? En wat je van al die historie vandaag de dag nog terug kunt zien in Zutphen? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijke verteltheatervoorstelling vol spanning, vaart en humor.      

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 15 januari, zondag 19 februari en zondag 19 maart 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter