Drie zaterdagavonden in januari en februari: StoryTrail Spookwandeling door duister Utrecht

de-zwitser-02-verteller-spookwandeling-storytrail

PERSBERICHT

Drie zaterdagavonden in januari en februari:
StoryTrail Spookwandeling door duister Utrecht

Op 14 en 21 januari en op 11 februari kun je weer mee met de griezeligste stadswandeling van Utrecht: de StoryTrail Spookwandeling. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser is je gids. Dwalend door de donkere nacht laat hij je kennismaken met de fantomen uit de diepe stadshistorie.

Bastiaan verwacht je om 8 uur stipt op het Domplein. Met zijn zwarte jas en hoed en ziet hij er behoorlijk angstaanjagend uit. Maar dat is nog niets vergeleken bij zijn verhalen. Die zullen je de haren te berge doen rijzen. Het zijn eeuwenoude vertellingen over verdwaalde schimmen, verdrietige jonkvrouwen en zelfs de over de Duivel. In de donkerste uithoeken van de stad ga je hen ontmoeten. Want al die griezels houden zich tegenwoordig meestal verborgen, maar Bastiaan weet ze als geen ander tot leven te wekken.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat er van die oude geesten tegenwoordig nog is terug te zien in Utrecht? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Spookwandeling, een bijzondere verteltheatervoorstelling vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail Spookwandeling Utrecht begint op zaterdag 14 januari, zaterdag 21 januari en zaterdag 11 februari om 20:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter