Zondag 2 juni: StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem – Beleef het legendarische Rampjaar 1672 met verhalenverteller Hubertus

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 014 Blog 510x

PERSBERICHT

Zondag 2 juni: StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem
Beleef het legendarische Rampjaar 1672 met verhalenverteller Hubertus

Op zondag 2 juni kan je samen met verhalenverteller Hubertus van Theatergezelschap Stadsavonturen een duik nemen in de geschiedenis van Gorinchem. De verteller neemt je mee naar het legendarische Rampjaar 1672.

In 1672 werd Nederland door vier vijanden tegelijk aangevallen. Dat kwam slecht uit, want wij hadden onze verdediging niet op orde. Armoede en corruptie vierden hoogtij in het Hollandse leger – ook in de sterk verwaarloosde Vesting Gorinchem. De toestand leek hopeloos. En toch, als door een wonder, liep alles tamelijk goed af.

Wat er in dat Rampjaar allemaal in Gorinchem is gebeurd? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je gaat het ontdekken tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

De StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem begint op zondag 2 juni 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter