Zondag 5 mei: StoryTrail stadswandeling door Gorinchem vol historische verhalen

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 014 Blog 510x

PERSBERICHT

Zondag 5 mei:
StoryTrail stadswandeling door Gorinchem vol historische verhalen

Op zondag 5 mei kan je samen met verhalenverteller Hubertus van Theatergezelschap Stadsavonturen een heerlijke duik nemen in de geschiedenis van Gorinchem. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Ooit, lang geleden, was Gorinchem de hoofdstad van het Land van Arkel. De Heren van Arkel waren hier de baas en zij waren voor niets of niemand bang. Krachtpatsers waren het, maar ook beminnelijke weldoeners. Zij wisten zich uit de meest benarde situaties te redden. Totdat er zelfs voor de Heren van Arkel geen redden meer aan was en het Land van Arkel reddeloos ten onder ging.

Verteller Hubertus laat je de avonturen van de Van Arkels in geuren en kleuren beleven. Maar dat is nog lang niet alles, want tijdens de Storytrail Theaterwandeling staan er nog veel meer Gorcumse sagen, legenden en historische verhalen op het programma.

Hoe die verhalen gaan aflopen? En wat je van al die historie tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Gorinchem, een bijzondere ervaring voor iedereen die houdt van geschiedenis en verteltheater.

De StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem begint op zondag 5 mei 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter