Donderdag 8 en woensdag 21 augustus: StoryTrail Theaterwandeling Hoorn vol historische verhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Product

PERSBERICHT

Donderdag 8 en woensdag 21 augustus:
StoryTrail Theaterwandeling Hoorn vol historische verhalen

Op donderdagavond 8 en woensdagavond 21 augustus komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Hoorn met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes is je gids op een tocht vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Hoorn is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Dwalend door de prachtige binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de Hoornse geschiedenis tot leven. Je gaat op avontuur met Truydeman en zijn wijf, de meest geliefde Horinezen ooit. Je brengt een bezoekje aan Platte Tijs, de legendarische struikrover. Je ervaart de kracht van de ‘Rode Angieren’. En je beleeft hoe een eenvoudige haring de stad uit handen van de Spanjaarden weet te houden.

Op elke straathoek weet Johannes wel een sterk verhaal tevoorschijn te toveren. Zo beleef je de geschiedenis van Hoorn tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail Theaterwandeling Hoorn begint op donderdag 8 en woensdag 21 augustus 2024 om 19:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter