7 en 22 augustus: StoryTrail Theaterwandeling Baarn vol historische verhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 030 Blog

PERSBERICHT

Woensdag 7 en donderdag 22 augustus:
StoryTrail Theaterwandeling Baarn vol historische verhalen

Op woensdagavond 7 en donderdagavond 22 augustus komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Baarn met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes is je gids op een tocht vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Baarn is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Dwalend rond de Pauluskerk en over de Brink brengt Johannes de helden en schurken uit de Baarnse geschiedenis tot leven. Je gaat op avontuur met Kees, de Utrechtse schutter die Baarn in grote problemen brengt. Je brengt een bezoekje aan de legendarische burgemeester Laan. Je verdedigt kasteel Huys ter Eem tegen de Spaanse vijand. Je ervaart de kracht van de Baarnse Muisjes. En je ontdekt hoe het komt dat de Baarn geen stadsmuur heeft, maar toch ook weer wél.

Op elke straathoek weet Johannes wel een sterk verhaal tevoorschijn te toveren. Zo beleef je de geschiedenis van Baarn tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail Theaterwandeling Baarn begint op woensdag 7 en donderdag 22 augustus 2024 om 19:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter