Zondag 9 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Zierikzee vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 9 juni:
StoryTrail Theaterwandeling door Zierikzee vol prachtige stadsverhalen

Op zondag 9 juni komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Zierikzee met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Hildebrand neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Hildebrand de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Je gaat op avontuur met Peer, de poortwachter van de Noordhavenpoort. Je ontdekt de kracht én de zwakte van de Spaanse veldheer Mondragón. Je beleeft het bloedstollende verhaal van matroos Leendert Anker. En je ontdekt hoe het komt dat de Zierikzeese kerktoren wel heel erg dik is, maar niet zo hoog.

Op elke straathoek weet Hildebrand wel een sterk stadsverhaal tevoorschijn te toveren. Zo beleef je de geschiedenis van Zierikzee tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee begint op zondag 9 juni 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter