Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Gorinchem op zondag 4 september

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 011 Blog 510x

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Gorinchem op zondag 4 september

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Gorinchem als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op de eerste zondag van september kun je met verhalenverteller Hubertus door de mooiste vestingstad van Nederland wandelen. Onderweg vertelt hij je de spannendste sagen en legenden uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Gorinchem wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt de beste maatjes met ridders en marskramers. Je gaat op audiëntie bij Jacoba van Beieren. Je ontdekt hoe de Spaarpotsteeg aan zijn naam kwam. Je huivert bij de aanblik van de Dalempoort. En je beleeft hoe Gorinchem het Rampjaar 1672 wist te doorstaan. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 4 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter