Elke tweede zondag van de maand: StoryTrail Stadswandeling Leeuwarden vol theater en historie

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Elke tweede zondag van de maand:
StoryTrail Stadswandeling Leeuwarden vol theater en historie

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Leeuwarden als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op elke tweede zondag van de maand neemt verteller Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Leeuwarden wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je beleeft ongekende rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. Je wordt goeie maatjes met prinsen en prinsessen – maar ook met boeven en oplichters. En je gaat op zoek naar een spoorloos verdwenen schat. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 14 augustus, zondag 11 september en zondag 9 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter