Zondag 7 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem met verhalenverteller Hubertus

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 011 Blog 510x

PERSBERICHT

Zondag 7 mei:
StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem met verhalenverteller Hubertus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 7 mei de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je samen met verhalenverteller Hubertus de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Gorinchem – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. Lang genoeg om jezelf onder te dompelen in de mooiste en spannendste avonturen uit de stadshistorie.    

Wie met Hubertus door Gorinchem wandelt, zal genieten van de eeuwenoude kerken, poorten en bolwerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over bittere strijd en innige liefde. Over sterke mannen en nóg sterkere vrouwen. Over wraakzucht en edelmoedigheid. Én over een legendarisch spaarpotje.      

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 7 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter