30 april en 14 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen met verhalenvertelster Henrieke

StoryTrail Stadswandeling Zutphen Verhalenverteller Henrieke met torens

PERSBERICHT

30 april en 14 mei:
StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen met verhalenvertelster Henrieke

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 30 april en zondag 14 mei de StoryTrail stadswandeling Zutphen. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je samen met verhalenvertelster Henrieke de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Zutphen – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. Lang genoeg om jezelf onder te dompelen in de mooiste en meest raadselachtige avonturen uit de stadshistorie.    

Wie met Henrieke door Zutphen wandelt, zal genieten van de eeuwenoude kerken, poorten en bolwerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over bittere strijd en de kunst van het overleven. Over wrede Vikingen. Over slimme Henkie. Én over een dikke vette worst.     

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 30 april en zondag 14 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter