StoryTrail Theaterwandeling Terschelling: Beleef de geschiedenis van het eiland

StoryTrail Terschelling wandeling verhalenverteller Lucia vertelt over het Wad Pers Groot edited 2 Blog 510x

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling Terschelling: Beleef de geschiedenis van het eiland

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail Theaterwandeling Terschelling. Ga mee met verhalenverteller Lucia en beleef een heerlijk avontuur vol sagen, legenden en lang vervlogen verhalen.   

De StoryTrail wandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van dorp, bos en strand brengt Lucia de helden en schurken uit de eilander geschiedenis tot leven. Het lijkt waarachtig wel of je zelf even in de schoenen komt te staan van de vissers, de boeren, de jutters en de zeeschuimers die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Dwalend door het dorp West-Terschelling en door de natuur ga je meeslepende avonturen meemaken. Scheepsrampen, reddingen, list en bedrog, een zoektocht naar een verloren schat… Allemaal waar gebeurd.  

Hoe die avonturen aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien op het eiland? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail wandeling Terschelling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

In april en mei zijn er 7 voorstellingen. Kijk voor het volledige programma van 2023 op www.storytrail.nl/stadswandeling/terschelling. Reserveren is noodzakelijk. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).


StoryTrail Theaterwandeling Terschelling, voorjaar 2023:
zaterdag 8 april ▪ zaterdag 22 april ▪ zaterdag 29 april
dinsdag 2 mei
▪ donderdag 4 mei ▪ zaterdag 20 mei ▪ zaterdag 27 mei
Aanvang: 10:30 uur.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter