Zaterdag 4 februari: StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht vol prachtige stadsverhalen

wannes-10-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

Zaterdag 4 februari:
StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Utrecht beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zaterdag 4 februari. Verhalenverteller Wannes is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Utrecht laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude grachten, stegen en pleinen vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn het, want Utrecht heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand, list, verraad en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zaterdag 4 februari 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter