26 september 2021: Beleef de sagen en legenden van Gouda met de verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

26 september 2021:
Beleef de sagen en legenden van Gouda met de verhalenverteller Brot van Gromme

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 26 september de StoryTrail stadswandeling Gouda. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je samen met verhalenverteller Brot van Gromme de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Gouda – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. Lang genoeg om jezelf onder te dompelen in de mooiste en meest raadselachtige verhalen uit de stadshistorie.    

Het is 1552. Gouda is een stad van aanzien, rijk geworden door de handel in turf en bier. Maar het is ook een stad die te kampen heeft met oorlog, met grote verschillen tussen arm en rijk, en met uiterst strenge regenten. Er gebeuren vreemde dingen. Dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Wat voor dingen dat zijn? Je gaat het ontdekken tijdens de StoryTrail stadswandeling. Verteller Brot van Gromme neemt je mee in een fantastisch historisch avontuur, dat zich afspeelt in de donkere 16e-eeuwse stadsstegen. Bij de sluizen, waar de schippers er het hunne van denken. En op de markt, waar de viswijven altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Je zult ogen en oren te kort komen tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een belevenis voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 26 september 2021 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter