Zondag 26 september:   Beleef de sagen en legenden van Zwolle met verhalenverteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 26 september:  
Beleef de sagen en legenden van Zwolle met verhalenverteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 26 september de StoryTrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Zwolle – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd brengt verteller Godefridus de mooiste verhalen uit de geschiedenis van de stad aan de IJssel tot leven.   

Je zult zien: op elke straathoek en achter elke gevel ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Wat is bijvoorbeeld het geheim achter de onmetelijke rijkdom die Zwolle in de loop der eeuwen wist te vergaren? Waarom worden de mensen hier ‘Blauwvingers’ genoemd? En wat hebben Sint Michaël en de Duivel in de stad te zoeken? Je gaat het allemaal ontdekken tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 26 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter