Zondag 28 april: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda

stadswandeling-gouda-storytrail-4

PERSBERICHT

Zondag 28 april: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 28 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gouda voor de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Erik de Beweerde gidst je door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de Goudse helden en schurken uit het verre verleden.

Erik neemt je mee naar de 16e eeuw. Toen was Gouda een van de belangrijkste handelssteden van Holland. Schepen voeren af en aan, volgeladen met turf en kaas. De bierbrouwers beleefden gouden tijden. En op de kades wemelde het van de zakkendragers, kooplieden en viswijven.

In die oude stad gebeurde van alles. Erik vertelt je verhalen over bittere strijd en brandende liefde. Over list en bedrog. Over een enorme stadsbrand. En over een oud mysterie dat Gouda vandaag de dag nog altijd in zijn greep houdt.

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 28 april 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter