7 en 28 november: StoryTrail stadswandeling Gouda Beleef de stadsgeschiedenis met een fantastische verhalenverteller

stadswandeling-gouda-storytrail

PERSBERICHT

7 en 28 november: StoryTrail stadswandeling Gouda
Beleef de stadsgeschiedenis met een fantastische verhalenverteller

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 7 en zondag 28 november de StoryTrail stadswandeling Gouda. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Gouda laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Goudse grachten, pleinen en stegen vormen het decor waarin je de sagen, legenden en historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Gouda heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Een stadsbrand, een bieroorlog en heel veel menselijk lief en leed.

De verteller laat je kennismaken met Goudse schippers, sluiswachters en viswijven. Voor je het weet sta je in de donkere stadsgeschiedenis, middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 7 november 2021 om 11:00 uur en op zondag 28 november 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter