7 en 14 november: StoryTrail stadswandeling Den Bosch vol sagen en legenden

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

7 en 14 november: StoryTrail stadswandeling Den Bosch vol sagen en legenden

Theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door ’s-Hertogenbosch. Op zondag 7 en zondag 14 november neemt een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de hoofdstad van Brabant.   

Wie meeloopt met de StoryTrail stadswandeling zal genieten van prachtige steegjes, pleinen en kerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over dappere ridders. Over de duivel. En over de legendarische Bossche oeteltjes.    

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verteller het ene na het andere stadsverhaal tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Bosch tijdens een unieke stadswandeling die je niet snel vergeet. 

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 7 en zondag 14 november 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter