Zondag 14 november: Beleef de sagen en legenden van Dordrecht met verhalenverteller Godefridus

godefridus20-dordrecht-verteller-stadswandeling-storytrail-5

PERSBERICHT

Zondag 14 november:
Beleef de sagen en legenden van Dordrecht met verhalenverteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 14 november de StoryTrail stadswandeling Dordrecht met verhalenverteller Godefridus. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Dordrecht – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd brengt verteller Godefridus de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.   

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Wat is bijvoorbeeld het geheim van de Dordtse heilige Sura? Waarom heten de mensen hier ‘Schapenkoppen’? Hoe werd Dordrecht een piratennest? En hoe is het de stad gelukt om het droog te houden, te midden van het altijd dreigende water? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 14 november 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter