Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Groningen op zondag 25 september

STORYTRAIL-GRONINGEN-2

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Groningen op zondag 25 september

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Groningen als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zondag 25 september neemt verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Groningen wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt maatjes met oersterke turfdragers. Je gaat op audiëntie bij graven en gravinnen. Je beleeft hoe Groningen een heus pelgrimsoord werd. Je bewondert de mooiste kerktoren van het Noorden. En je ontdekt hoe Groningen het Rampjaar 1672 wist te doorstaan. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een ervaring die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 25 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter