4, 18 en 24 september: StoryTrail Stadswandeling Utrecht vol theater en historie

rinus4-verteller-stadswandeling-135

PERSBERICHT

4, 18 en 24 september:
StoryTrail Stadswandeling Utrecht vol theater en historie


Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Utrecht als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zondag 4, zondag 18 en zaterdag 24 september kun je met een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen op stap in de prachtige binnenstad. Onderweg beleef je de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Utrecht wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je beleeft bittere strijd en innige liefde. Je ontdekt de geheimen van de Dom. Je wordt goeie maatjes met ridders en heiligen. En je huivert bij de verhalen die de eeuwenoude Utrechters je te vertellen hebben. Zo vier je op gepaste wijze de 900ste verjaardag van deze heerlijke stad.

Je kunt meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 4 september (14:00 uur), zondag 18 september (14:00 uur) en zaterdag 24 september (16:00 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter