18 september en 9 oktober; StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen

StoryTrail Stadswandeling Zutphen Verhalenverteller Henrieke met torens

PERSBERICHT

18 september en 9 oktober; StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen

De geschiedenis van Zutphen beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 18 september en zondag 9 oktober. Verhalenvertelster Henrieke van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Henrieke niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend verhaal.

Henrieke neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je gaat op avontuur met de grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Je stelt je te weer tegen Vikingen en Spanjaarden. Je maakt kennis met historische schavuiten en grappenmakers. En je komt er achter dat de vrome kanunniken in het oude Zutphen niet allemaal even streng in de leer waren.       

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 18 september en zondag 9 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter