Zondag 17 maart: StoryTrail Theaterwandeling Haarlem

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 17 maart: StoryTrail Theaterwandeling Haarlem
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Godefridus

Op zondag 17 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Haarlem met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Godefridus is je gids tijdens een tocht vol historische stadsverhalen.
Het is al weer meer dan 450 jaar geleden dat Haarlem werd belegerd door de troepen van Spanje. Het was een dramatische episode uit de stadsgeschiedenis en het blijft een fascinerend verhaal. Dat verhaal kan je in geuren en kleuren gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling.

Samen met verteller Godefridus ga je op avontuur. Wandelend door de mooie binnenstad van Haarlem kom je oog in oog te staan met Spaanse soldaten en met de dappere Haarlemse Kenau, die op de barricaden klom om de stad te verdedigen. Maar dat is lang niet alles, want je gaat nog veel meer helden en schurken uit de stadsgeschiedenis ontmoeten. Laurens Janszoon Coster bijvoorbeeld, de uitvinder. Pieter Teyler, de weldoener. En Graaf Willem II, die bijna keizer werd maar nét niet helemaal.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Ga je mee? Verteller Godefridus zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 17 maart 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter