Elke derde zondag van de maand: StoryTrail Theaterwandeling door Haarlem, vol prachtige stadsverhalen

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Elke derde zondag van de maand:
StoryTrail Theaterwandeling door Haarlem, vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Haarlem beleven? Dat kan op elke derde zondag van de maand met de StoryTrail Theaterwandeling. Een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids tijdens een openluchtvoorstelling vol historische avonturen.

Dwalend door de Haarlemse binnenstad beleef je de mooiste verhalen uit de stadshistorie. Over graaf Willem II bijvoorbeeld, die het bijna tot keizer van Europa schopte. Over Pieter Teyler, de weldoener die de stad zijn rijkdommen schonk. Over de boekdrukkunst. En over de legendarische Kenau Simons Hasselaer, die de Spaanse soldaten in de Tachtigjarige Oorlog liet sidderen van angst. Ga je mee op avontuur? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Haarlem begint op zondag 19 mei en zondag 16 juni 2024 om 14:00 uur. Ook de rest van het jaar kan je mee op avontuur, op elke derde zondag van de maand. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter