Zondag 26 december: StoryTrail stadswandeling Haarlem met verteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 26 december: StoryTrail stadswandeling Haarlem met verteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Haarlem. Op Tweede Kerstdag (26 december) neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan het Spaarne.    

Wie met Franciscus door Haarlem wandelt, zal genieten van de prachtige huizen, kerken, hofjes en torens die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over de Spanjaarden die Haarlem klein probeerden te krijgen. Over Kenau, die geen stap voor die Spanjolen opzij ging. Over de beroemde uitvinder Laurens Janszoon Coster. En over de vrijgevige Pieter Teyler.   

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Franciscus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Haarlem tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten.  

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 26 december 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter