Zondag 9 januari: StoryTrail stadswandeling Utrecht

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Zondag 9 januari: StoryTrail stadswandeling Utrecht
Verteller Brot van Gromme neemt je mee langs de legendarische Liefdesbreuklijn

Begin het jaar goed met een heerlijke theaterwandeling door Utrecht. Op zondagmiddag 9 januari kun je tijdens de StoryTrail stadswandeling genieten van eeuwenoude stadsverhalen vol hartstocht en liefde. Verhalenverteller Brot van Gromme gidst je dwars door de binnenstad, langs de legendarische Utrechtse Liefdesbreuklijn.

Brot van Gromme is een van de meestervertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen. Zijn stem is zo mooi als de klokken van de Dom en zijn verhalen zijn bijna nog mooier. Fabelachtige sagen zijn het, die al eeuwenlang de ronde doen in Utrecht. Over liefde en haat, eeuwige trouw en lafhartig verraad. Wees gewaarschuwd: de verhalen die Brot van Gromme je vertelt, lopen zelden goed af. Maar toch zul je met volle teugen genieten van deze unieke duik in de Utrechtse geschiedenis.  

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 9 januari 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter