Zondag 9 januari: StoryTrail stadswandeling Den Haag met verteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 9 januari: StoryTrail stadswandeling Den Haag met verteller Godefridus

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Den Haag. Op zondag 9 januari neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de duinen.    

Wie met Godefridus door Den Haag wandelt, zal genieten van de prachtige grachten, pleinen, kerken en paleizen die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over Hoeken en Kabeljauwen. Moord en doodslag. Kak en bluf. Én natuurlijk over de enige echte Haagse ooievaar.    

Dwalend door de historische straten tovert Godefridus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Haag tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 9 januari 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter