Zondag 9 januari: StoryTrail stadswandeling Leiden met verteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 9 januari: StoryTrail stadswandeling Leiden met verteller Franciscus

Begin het jaar goed met een heerlijke theaterwandeling door Leiden. Op zondagmiddag 9 januari kun je tijdens de StoryTrail stadswandeling genieten van hét verhaal uit de Leidse geschiedenis: het beleg en ontzet in 1574. Verhalenverteller Franciscus is je gids.

Wandelend door de binnenstad neemt Franciscus je mee naar de 16e eeuw. Toen woonden er nog echte Glippers in Leiden. Toen broeide en gistte het in de stad. Toen aten de mensen boomschors om de Spaanse belegering te doorstaan. En toen had je gelukkig ook de geweldige Watergeuzen, nietsontziende heren met spieren zo dik als scheepskabels, die klaar stonden om ons te komen bevrijden.

Hoe de boomschors ons smaakte? Wat de Spanjaarden in hun schild voerden? En hoe een heel klein duifje uit kon groeien tot dé grote held van Leiden? Verteller Franciscus laat het je allemaal beleven, in verhalen zo meeslepend dat het wel lijkt of je echt in 1574 bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling, vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 9 januari 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter