Zondag 6 november: StoryTrail Theaterwandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 6 november:
StoryTrail Theaterwandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus

 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Haarlem. Op zondag 6 november neemt verteller Franciscus je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Franciscus de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de vechtersbazen, de notabelen en de weldoeners die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Terwijl je door de binnenstad dwaalt, ga je de verhalen van Haarlem meemaken. Het zijn prachtige verhalen over liefde, list, bedrog, strijd en misdaad, die de Haarlemmers elkaar eeuwenlang hebben doorverteld. Hoe die stadsavonturen aflopen? En wat daarvan tegenwoordig nog is terug te zien in Haarlem? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail, een heerlijke wandeling vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 6 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter