Zondag 6 november: StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem met verhalenverteller Hubertus

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 011 Blog 510x

PERSBERICHT

Zondag 6 november:
StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem met verhalenverteller Hubertus

 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Op zondag 6 november neemt verteller Hubertus je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Hubertus de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de vechtersbazen, de notabelen en de weldoeners die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Terwijl je door de binnenstad dwaalt, ga je de verhalen van Gorinchem meemaken. Het zijn prachtige verhalen over liefde, list, bedrog, strijd en misdaad, die de bewoners van de vestingstad elkaar al eeuwenlang doorvertellen. Hoe die stadsavonturen aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in Gorinchem? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail, een heerlijke wandeling vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 6 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter