Zaterdag 5 en zondag 27 november: StoryTrail Theaterwandeling Amersfoort met verhalenverteller Louise Wandelaar

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zaterdag 5 en zondag 27 november:
StoryTrail Theaterwandeling Amersfoort met verhalenverteller Louise Wandelaar

 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Amersfoort. Op zaterdag 5 en zondag 27 november neemt verteller Louise Wandelaar je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Louise de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet zij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de soldaten, de notabelen en de keientrekkers die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Terwijl je door de binnenstad dwaalt, ga je de verhalen van Amersfoort meemaken. Het zijn prachtige verhalen over liefde, list, bedrog, misdaad en spokerij, die de Amersfoorters elkaar al eeuwenlang doorvertellen. Hoe die stadsavonturen aflopen? En wat daarvan tegenwoordig nog is terug te zien in Amersfoort? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail, een heerlijke wandeling vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zaterdag 5 en zondag 27 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter