Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Gouda op zondag 13 november

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Gouda op zondag 13 november

Een verteltheatervoorstelling met de eeuwenoude binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Gouda. Op zondag 13 november neemt acteur Godefridus van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Gouda wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt goeie maatjes met viswijven en turfdragers. Je ontdekt de kracht van bier en kaas. Je ervaart enorme rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je gaat samen met schipperszoon Wouter op zoek naar zijn spoorloos verdwenen vader. Zo wandel je dwars door de bewogen historie van Gouda, een belevenis die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 13 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter