Zondag 13 november: StoryTrail Theaterwandeling door Arnhem

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

Zondag 13 november: StoryTrail Theaterwandeling door Arnhem

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Arnhem. Op zondag 13 november neemt verhalenverteller Phileas je mee op een avontuurlijke tocht door de Arnhemse geschiedenis.  

Arnhem – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Phileas de mooiste stadsverhalen tot leven.  

Verteller Phileas neemt je mee van de Grote Kerk naar het Duivelshuis, en van de Hel naar de Hemel. Ooit was dit het domein van machtige hertogen, wrede veldheren en geheimzinnige waarzegsters. Welke listen en lagen hebben zij beraamd om van Arnhem de machtigste stad van het land te maken? En wat is daar uiteindelijk van terecht gekomen? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 13 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter