StoryTrail Theaterwandeling Breda op zondag 6 en 13 november: Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Erik

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling Breda op zondag 6 en 13 november:
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Erik

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Breda. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Erik de Beweerde is je gids op zondag 6 en zondag 13 november.

Erik neemt je mee naar het verre verleden van de stad. Hij heeft een oud koffertje bij zich, waaruit hij de mooiste verhalen tevoorschijn tovert. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over rebellen en hoge heren. Over de gevreesde legerhoofdman Houtepen. Over de wachter op de toren. Én over de beste krijgslist uit onze hele Vaderlandse geschiedenis.

Wandelend door de prachtige binnenstad beleef je de geschiedenis van Breda zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling, vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 6 november 2022 om 14:00 uur en op zondag 13 november 2022 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter