Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling door Leiden op zondag 13 november

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling door Leiden op zondag 13 november

Een theatervoorstelling in de open lucht, over de geschiedenis van Leiden: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zondag 13 november neemt verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het jaar 1574. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen over Leidens beleg en ontzet.

In de geschiedenis van Leiden wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Daarbij ga je kennismaken met legendarische figuren uit het verleden. Leidse Glippers, Spaanse veldheren, edelmoedige burgemeesters, dappere duivenmelkers en natuurlijk de Watergeuzen: ze komen allemaal tot leven in de meeslepende verhalen van Johannes. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 13 november 2022 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter