Zondag 14 april: StoryTrail Theaterwandeling door Hoorn

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Product

PERSBERICHT

Zondag 14 april: StoryTrail Theaterwandeling door Hoorn
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zondagmiddag 14 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Hoorn voor de eerste StoryTrail Theaterwandeling van dit seizoen. Verhalenverteller Johannes is je gids op een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en maak kennis met de Hoornse helden en schurken uit de 16e en 17e eeuw.

Johannes neemt je mee naar de tijd dat Hoorn een van de voornaamste havensteden was aan de Zuiderzee. Een stad van steenrijke kooplieden, ontdekkingsreizigers en rederijkers. Maar ook een stad van straatarme vissers en matrozen.

In die oude stad gebeurde van alles. Johannes vertelt je verhalen over bittere strijd en eeuwige liefde. Over list en bedrog. Over weldoeners en watergeuzen. En over een heel bijzondere haring.

Hoe al die verhalen aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van Hoorn? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail Theaterwandeling Hoorn begint op zondag 14 april 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/hoorn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter