Zondag 10 juli: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Zondag 10 juli: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden

De geschiedenis van Leeuwarden beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 10 juli. Acteur Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Deodorus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Deodorus neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je maakt kennis met de prinsen en prinsessen die vroeger in Leeuwarden woonden. Met roekeloze vechtersbazen, sluwe snoepverkopers en strenge rechters. Je beleeft hun ongelooflijke avonturen. En je ontdekt wat er van al die historie nog terug is te zien in de stad van nu.   

Zo wandel je dwars door de rijke stadshistorie. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol cultuur, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 10 juli 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter