StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht op zondag 10 juli

wannes-10-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht op zondag 10 juli:
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Wannes

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Utrecht. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Wannes is je gids op zondagmiddag 10 juli.

Wannes neemt je mee naar het verre verleden van de oude Domstad. Een verleden vol helden en schurken, heiligen en schijnheiligen, vechtersbazen en vredestichters.  

De verteller ontvangt je op het Domplein: de plek waar Utrecht werd geboren. Dat gebeurde in de Steentijd, 15.000 jaar terug. Dat lijkt lang geleden, maar Wannes wekt de Utrechters uit die Steentijd moeiteloos tot leven. Net als de Romeinen die na hen kwamen. En de Franken. En de bouwmeesters van de Dom.

In anderhalf uur maak je een reis door de tijd waardoor je Utrecht met andere ogen gaat bekijken. Een gedenkwaardig avontuur vol verhalen en verteltheater, voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 10 juli 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter