Zondag 16 april: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Zondag 16 april: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 16 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Leeuwarden voor de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Deodorus is je gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de helden en schurken uit het verre verleden.

Verteller Deodorus neemt je mee naar de tijd dat Leeuwarden een stad was van diepe armoe én uitbundige rijkdom. Prinsen en paupers leefden bij elkaar om de hoek. Dwalend door de binnenstad vertelt Deodorus je waartoe dat allemaal heeft geleid.

Je beleeft verhalen over het prinselijk tafelzilver, dat op wonderbaarlijke wijze verdween. Over sociale opstand en opoffering. Over misdaad, liefde en verraad.   

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de straten van de Leeuwarden? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, humor en liefde voor de stad.    

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 16 april 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter