Zondag 21 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden met verteller Deodorus

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Zondag 21 mei:
StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden met verteller Deodorus

De geschiedenis van Leeuwarden beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondagmiddag 21 mei. Acteur Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Deodorus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Deodorus neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met eeuwenoude prinsen en prinsessen. Je gaat op avontuur met de dieven en vechtersbazen. Je beleeft oproer en verzet. En je ontdekt wat je van al die historie tegenwoordig terug kunt zien in Leeuwarden. Ga mee en geniet van de bruisende stadsgeschiedenis!

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 21 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter