Zondag 5 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 5 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

 

Op zondag 5 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gouda voor de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Godefridus is je gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de Goudse helden en schurken uit het verre verleden.

Godefridus neemt je mee naar de 16e eeuw. Toen was Gouda een van de belangrijkste handelssteden van Holland. Schepen voeren af en aan, volgeladen met turf en kaas. De bierbrouwers beleefden gouden tijden. En op de kades wemelde het van de zakkendragers, kooplieden en viswijven.

In die oude stad gebeurde van alles. Godefridus vertelt je verhalen over bittere strijd en brandende liefde. Over list en bedrog. Over een enorme stadsbrand. En over een oud mysterie dat Gouda vandaag de dag nog altijd in zijn greep houdt.

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 5 maart 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter