Elke zondagmiddag vanaf 26 februari: StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht vol prachtige stadsverhalen

rinus4-verteller-stadswandeling-135

PERSBERICHT

Elke zondagmiddag vanaf 26 februari:
StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht vol prachtige stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Utrecht. Vanaf 26 februari kun je elke zondagmiddag op stap met een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen. Onderweg laat de verteller je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis beleven.    

De StoryTrail stadswandeling Utrecht is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Samen met de verteller ga je honderden jaren terug in de tijd. Je maakt kennis met Utrechtse heiligen – én schijnheiligen. Je hoort de verhalen die achter de statige gevels verborgen liggen. Je beleeft hachelijke avonturen vol strijd en liefde. En je ontdekt wat er van al die historie tegenwoordig nog in de stad is terug te zien.     

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.    

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op 26 februari, 5 maart, 13 maart, 19 maart en 26 maart 2023 om 14:00 uur. Ook de rest van het jaar kun je elke zondagmiddag mee wandelen. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter