Zondag 26 februari: StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort vol prachtige stadsverhalen

Zondag 19 maart 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 26 februari:
StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort vol prachtige stadsverhalen

Op zondag 26 februari komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Amersfoort met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Bastiaan de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Je gaat op avontuur met de beroemde Keitrekkers. Je ontdekt wat Joris en de Draak met Amersfoort te maken hebben. Je beleeft het bloedstollende verhaal van brouwerij De Drie Ringen. En je bewondert de hoogste kerktoren van Nederland… Tenminste, bijna de hoogste.

Op elke straathoek weet Bastiaan wel een sterk stadsverhaal tevoorschijn te toveren. Zo beleef je de geschiedenis van Amersfoort tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.    

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 26 februari om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter