26 maart, 23 april en 30 april: StoryTrail Theaterwandeling door Haarlem vol prachtige stadsverhalen

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

26 maart, 23 april en 30 april:
StoryTrail Theaterwandeling door Haarlem vol prachtige stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Haarlem. Op zondag 26 maart, zondag 23 april en zondag 30 april kun je op stap met verhalenverteller Franciscus. Onderweg laat hij je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis beleven.    

De StoryTrail stadswandeling Haarlem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Samen met de verteller ga je honderden jaren terug in de tijd. Je hoort de verhalen die achter de statige gevels verborgen liggen. Je maakt kennis met woeste soldaten en slimme uitvinders. Je beleeft hachelijke avonturen vol strijd en liefde. En je ontdekt wat er van al die historie tegenwoordig nog in de stad is terug te zien.     

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.    

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 26 maart, zondag 23 april en zondag 30 april 2023 om 14:00 uur. De rest van het jaar kun je elke vierde zondagmiddag van de maand mee wandelen. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter