Elke zondagmiddag vanaf 5 maart: StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch vol prachtige stadsverhalen

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Elke zondagmiddag vanaf 5 maart:
StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch vol prachtige stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Den Bosch. Vanaf 5 maart kun je elke zondagmiddag op stap met verhalenverteller Reijckhart. Onderweg laat hij je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis beleven.    

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Samen met de verteller ga je honderden jaren terug in de tijd. Je maakt kennis met Bossche heiligen – én schijnheiligen. Je hoort de verhalen die achter de statige gevels verborgen liggen. Je beleeft hachelijke avonturen vol strijd en liefde. En je ontdekt wat er van al die historie tegenwoordig nog in de stad is terug te zien.     

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.    

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op 5 maart, 13 maart, 19 maart en 26 maart 2023 om 14:00 uur. Ook de rest van het jaar kun je elke zondagmiddag mee wandelen. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter