Zondag 12 maart:   Beleef de geschiedenis van Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

storytrail wandeling amelisweerd verhalen verteller godefridus vergeten groenten vergiet

PERSBERICHT

Zondag 12 maart:  
Beleef de geschiedenis van Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail Theaterwandeling Amelisweerd. Verhalenverteller Godefridus neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de natuur. Onderweg beleef je de sagen en legenden van het eeuwenoude landgoed.  

Amelisweerd heeft een bewogen geschiedenis achter de rug. Koning Lodewijk Napoleon heeft hier gewoond – acht dagen slechts, maar toch! Een merkwaardige markies heeft hier zijn sporen nagelaten. En wat te denken van het bloedstollende verhaal van Ridder Amelis, aan wie het landgoed zijn naam te danken heeft? Dwalend door het groen brengt verteller Godefridus het verleden van het Utrechtse stadsbos tot leven. Ga mee, laat je betoveren en beleef een historisch natuuravontuur dat je niet snel zult vergeten!

De StoryTrail wandeling Amelisweerd begint op zondag 12 maart 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter