Zondag 21 november: StoryTrail stadswandeling Leeuwarden vol helden, schurken en sterke verhalen

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Zondag 21 november:
StoryTrail stadswandeling Leeuwarden vol helden, schurken en sterke verhalen

Verhalenverteller Deodorus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Leeuwarden. Op zondag 21 november neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de Friese hoofdstad.    

Wie met Deodorus door Leeuwarden wandelt, zal genieten van de prachtige huizen, kerken en torens die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over de rijke prinsessen die hier ooit woonden in hun mooie paleis. Over de zoon van de kroegbaas. Over een schuchtere chirurgijn. En over een listige domineeszoon.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Deodorus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Leeuwarden tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten.  

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 21 november 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter