9 juli en 13 augustus: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

9 juli en 13 augustus: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Een levendige rondleiding door Leeuwarden? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Deodorus zijn. Op elke tweede zondag van de maand kun je met hem op avontuur in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Deodorus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend verhaal.

Deodorus, alter ego van de Friese acteur Frank Belt, neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met eeuwenoude prinsen en prinsessen. Je komt oog in oog te staan met dieven en vechtersbazen. Je beleeft oproer en verzet. En je ontdekt wat er van al die historie tegenwoordig nog is terug te zien in de straten van Leeuwarden. Ga mee en beleef de bruisende stadsgeschiedenis!

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 9 juli en zondag 13 augustus om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter