9 juli en 13 augustus: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

9 juli en 13 augustus: StoryTrail Theaterwandeling door Leeuwarden
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Drie eeuwen geleden. Leeuwarden is in rep en roer. Twee kerels gaan elkaar midden op straat te lijf. De ene heeft een degen en de andere alleen maar een bezemsteel. Wat is hier eigenlijk aan de hand? Het antwoord op die vraag kun je in geuren en kleuren gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 9 juli en zondag 13 augustus.

Verhalenverteller Deodorus is je ‘gids’. Samen met hem dwaal je door de mooie binnenstad en door de stadsgeschiedenis. Je hoort het ware verhaal achter die vreemde 18e-eeuwse vechtpartij. Maar je ontrafelt ook het mysterie van het tafelzilver dat zomaar verdween uit het Stadhouderlijk Hof. Je komt oog in oog te staan met Piter Jelles Troelstra, de socialistische voorman. En je beleeft hoe de gerespecteerde stadschirurgijn Galenus achter de tralies belandde.  

Deodorus vertelt het verhaal van Leeuwarden met vaart, humor en liefde voor de stad. Ga mee en beleef een heerlijk vertel-avontuur!

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 9 juli en zondag 13 augustus om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter